tisdag 11 maj 2010

Tidningar om mode och shopping

Att vara updaterad på vad som händer och sker inom mode och design. är ett måste för vissa och för andra mer en kul grej. Men hur det än är så gillar nog de flesta av oss att i alla fall någon gång bläddra i en modetidning och se vad som erbjuds på marknaden, vad som är inne och ute, tips av allehanda slag och ett och annat skvaller. Det kan vara ett sätt att få drömma sig bort och leva sig in i en glamorös och flädfull värld för en stund. Eller hålla sig a-jour med vad som händer inom den egna branschen. Hur det än är så är det trevligt med tidningar, det kan vi alla hålla med om, eller hur!?


Här är några tidningar som inriktar sig på mode och shopping.

DV Mode

DV Mode är en tidning för den unga kvinnan som är specialintresserad av mode och design och ständigt vill ligga i frontlinjen.

Chic

CHIC är en shoppingtidning som erbjuder fler shoppingtips än någon annan tidning i Sverige, mellan lyx och budget. Spännande nyheter om trender och Hollywoods glamourösa kändiselit varvat med smarta beautytips.

Lifestyle Woman

Lifestyle Woman är Sveriges mest exklusiva magasin för kvinnor. Här hittar du flärd och fakta, kultur och klass. Intervjuer, de senaste klädkollektionerna och mycket annat.

Inga kommentarer: