torsdag 29 april 2010

Dejting och förälskelse pirr

Solen skiner och allt är ljusare och glattare...värmen börjar komma närmare och man känner att snart är det väl ändå dags...dags att bli så där fnuppig och fylld av fjärils pirr och andra märkliga känslor...sådant som uppkommer då man ser den där personen som får allt att bara rusa upp i varv och vända upp och ner på tillvaron...skaka om och resultera i både nervositet, småflin och skratt attacker. 

Jo, jag pratar om förälskelsen. Den som så lätt kan uppstå nu då allt börjar tina upp...snön försvinner och även det kalla och mörka täcket runt kropp och själ....som finns där under vintertid. Sakta börjar gräs, blad och blommor knoppa sig och växa upp...i samma stund som vår inre längtan efter förälskelsens knopp-stadie gör sig påmind...

Dejta online och träffa massor av singlar på roliga aktiviteter! På "Shake My World" kanske han finns han som ska skaka om din värld! Om inte annat så får du en hel del nya erfarenheter och upplevelser...Om aktivitets dejting inte är riktigt din grej kanske du kan hitta kärleken och den rätta med PARSHIP.se Dom har ett fantastiskt bra test som gör det lättare hitta den rätte! Ett klick från en blixtförälskning!... kan vara möjligt på Meetic. Om du har prövat alla dessa och fortfarande inte hittat den rätte så finns det ännu fler dejtingsajter. Kolla gärna in länkarna i höger kolumn!



Inga kommentarer: